14 декември 2008

Ченгеджийските методи – визитна картичка на ГЕРБ Плевен /ІІІ част/

Без да се отчайват от скромния си резултат с „вербовките”, Цачева-Николов продължиха през цялата година с ченгеджийските си методи да нападат, плюят и хулят десните партии. Този път съсредоточиха огъня си върху общинските фирми. Целенасочено нападаха онези, които работят честно и коректно, търсеха всякакви поводи да пречат на работата им, изсипаха обиди по адрес на достойни и почтени хора, обвинявайки ги в какви ли не грехове. В същото време целенасочено прикриваха и хвалеха „завербуваните” от тях служители и шефове на общински фирми. При това го правеха толкова явно, че всички разбраха кои ще са следващите „разочаровани от партиите си и преминали в ГЕРБ”.

Цецка Цачева Ивелин Николов ГЕРБ ПлевенОт сега можем да се обзаложим, че следващата, която ще попълни редиците на ГЕРБ е шефката на общинска фирма “Обредни дейности” Евгения Илиева. И това няма да е изненада за никой, защото въпросната госпожа от доста време гравитира към ГЕРБ, при това е изключително близка с вече направилия подобна стъпка Дарин Ангелов. Илиева е от тези управители, които съветниците от ГЕРБ и БСП се надскачат открито да хвалят. Тя е и тази, която дълги години плаща хиляди левове на Цецка Цачева за консултации на фирмата. Тя е и тази, която препоръча на Цачева приятелката си Стоянка Бъчева, същата която бързо е издигната до организационен секретар на Жени-Герб в Плевен като дясна ръка на председателката Петя Василева.
Така че, както се казва – крушката си има опашка.

Най-смешното в тази ситуация е, че вече няколко месеца сриващия се рейтинг на ГЕРБ вещае опозиционно бъдеще и мрачни перспективи пред кариерите на тези индивиди.

Още по-смешно е, че дори и погромът на следващите избори няма да е достатъчен, за да разберат Ивелин Николов и Цецка Цачева, че с ченгеджийски методи и прийоми не може да се спечели доверието на хората.