25 ноември 2008

ГЕРБ Плевен си изпуска нервите

Боли. Ама много боли. Нормално е. След такъв бой на изборите, нормалните хора си подават оставките, навеждат си главите и се извиняват на съпартийците си, напускат партията която са провалили със злобата и мръсотията си. Нашите местни пишман лидери на ГЕРБ така и не разбраха какво им казаха плевенчани с вота си.
А то е много просто - със злоба, омраза, мръсотия, манипулации и лъжи няма как да получиш доверието на хората.

Затова резултата на кандидатката на ГЕРБ на последните избори е 5 пъти по-нисък от този на Зеленогорски. Затова общинските съветници на ГЕРБ са почти 3 пъти по-малко от тези на дясната коалиция.

И след като видяха, че гласовете на плевенчани наредиха ГЕРБ на непрестижното 3-то място с едва 8 съветника, лидерите им Цачева - Николов се захвана да крадат чужди съветници. Ами да -хора всякакви. Един си пада по листи - ще го излъжем, че ще влезе в Парламента. Друг е алчен за пари - ще му дадем малко колкото да захапе въдицата. Трети пък е толкова наивен, че е достатъчно само да го заведем на среща при Цветанов - и той е готов. Четвърти ламтят за постове – на тях ще обещаем, че като вземем властта ще ги направим я зам.областни управители, я зам.министри, я шефове на агенции.

Такива ми ти работи и с Добрин Христов и Дарин Ангелов. Впрочем, младежката организация на СДС продължава да си е в СДС. И гаранция, че без Дарин тя най-после ще стане активна и действаща. Така че, и Дарин и Добри вече са си грижа на ГЕРБ. Само че, след като видят, че са ги излъгали, те ще избягат и от ГЕРБ. Тогава ще идат при някой друг, отворил голямата торба с лъжи. Тези хора са ясни – по света ги наричат политически проституки. Впрочем, самите лидери на местния ГЕРБ са преминали през няколко партии преди да станат „правоверни”. Както се казва – търкулило се гърненцето и си намерило похлупак.