25 ноември 2008

ГЕРБ предлагат "експертите си"?

Техните "експерти" обаче са специалисти по крадене, далавери, манипулации, корумпиране, укриване на данъци. Все неща от които Общината не се нуждае. Ето например, добре е шефката на НАП Мария Мургина да се позаинтересува от своя служител Владислав Николов, общински съветник на ГЕРБ, който в свободното си време "доработва" като счетоводител на фирмите на областния лидер на ГЕРБ и брат му. Какви висини в "счетоводството" е покорил този експерт може да се разбере по това, колко данъци е "спестил" на работодателите си Николови, в ущърб на основния си работодател - държавата.

Друг такъв "експерт" вероятно е Цецка Цачева. Която в покоряването на правните висини едновременно, по едно и също дело вземаше пари и за да защитава Общината и да е против нея.

Доколко това се връзва с призивите за прозрачност, честност и морал? Това е също толкова морално и честно, колкото ако в дербито Левски - ЦСКА футболист играе едновременно за двата отбора. Колкото и тъпо да ви изглежда - да, това е факт, практикуван в продължение на доста време от юристката на Общината до преди година и настоящ общински лидер на ГЕРБ Цецка Цачева. Предполагам не намирате много морал в подобни действия на "експертката", нали? А как ли тези действия се съчетават с приказките за "прозрачно и честно управление, гарантирано от ГЕРБ"?